Flower your skin – Design District 2023

Op 24, 25 en 26 mei ben ik aanwezig op Design District 2023 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Voor het eerst in vier jaar tijd doe ik weer mee aan een beurs! Door allerlei omstandigheden, waarvan Corona de grootste spelbreker was, was het er niet eerder van gekomen.

Kievitsbloemen gemaakt van Vlisco stoffen

Op de beurs tonen we het project Flower your skin. Om te vieren dat we allemaal anders zijn, heb ik wilde hyacinten gemaakt in zeer diverse stofuitdrukkingen. We gebruikten onder andere afgedankt tennisdoek, restanten bedrijfskleding en kleurrijke prints van stoffenfabrikant Vlisco.

De wilde hyacinth of boshyacinth groeit kort in het voorjaar en kan grote delen van het bos veranderen in een paarse zee van bloemen. Toen ik de bloemen zag, vroeg ik me af hoe het zou zijn als een paar bloemen een totaal andere kleur zouden hebben. Ik moest daarbij denken aan games waarin je je gamefiguur kunt personaliseren door deze van een eigen ‘skin’ te voorzien. Met het project roep ik iedereen op om je eigen identiteit tot bloei te laten komen.

Ondernemers zijn van harte welkom op woensdag en donderdag. Voor particulieren is de beurs op vrijdag toegankelijk. Tickets boek je hier.

Tot dan!

Share:

[addtoany]

Pin It on Pinterest

Share This